Konferens

Efter vår stora renovering kan vi nu erbjuda konferens med modern teknik och full service. Ni hyr både salong och foajén och foajén används för både måltider och gruppdiskussioner om så önskas. Inne i vår stiliga salong kan ni själva välja om ni vill presentera på bioduken eller om ni vill använda scenen och i stället använda vår projektorduk i bakre läget. Det innebär att ni kan använda vår rymliga scen där vi till exempel kan duka till soffsamtal i en lyxig miljö. Deltagarna sitter bekvämt och ljud och bild är av toppkvalité! Priserna är konkurrenskraftiga och när man konfererar på Folkets hus bidrar man också till ett starkt kulturliv på orten. Folkets hus är inte vinstdrivande och eventuellt överskott återinvesteras i huset eller i Älmhults kulturliv!

 

En lyckad konferens kanske ska firas med en trevlig fest på kvällen? Vi har vår restaurang med fullständiga rättigheter och i vår biograf kan man ha singalong, quiz, karaoke eller nåt annat kul! Vill ni boka ett band så passar det utmärkt att ha dem på vår lilla scen ute i foajén. Vi vet många bra band i olika prisklasser. Hör av dig med dina idéer så gör vi en oförglömlig konferens tillsammans!

 

Vår foajé passar bäst för möten mellan 25 - 50 personer och i vår salong kan man vara upp till 170 personer.

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.