Om våra olika platser

Vår nya salong har två olika fåtöljer och lite olika alternativ. Innan du har gjort ditt första besök kan det behövas lite hjälp att välja en plats som passar din smak. 

 

Hjälp att välja rätt väg in i salongen

Om du har ett platsnummer mellan 1 och 9 svänger du vänster när du kommer in i salongen och om du har ett högre nummer svänger du höger. Nästa val är om du ska gå innanför räcket upp på läktaren och det gör du om du har rad 7 till 11. Har du en rad längre ner går du utanför räcket ner i salongen och letar upp din rad.

 

Finfåtöljer med bord, Rad 1,2 och rad 7

En nyhet är att vi erbjuder lite drygt 30 riktigt stiliga och sköna fåtöljer som också har bord mellan sig. De är grupperade två och två med bord emellan och raderna startar med en fåtölj. Principen blir fåtölj - bord - fåtölj, fåtölj - bord - fåtölj och så vidare. De här platserna är normalt sett till för ätande gäster men eftersom du betalar några tior extra gör du som du vill med din plats. Efter att du har bokat kommer du att få ett mail med information om hur du kan förboka mat om du vill äta till föreställningen. 

 

Biofåtöljer med bord

Vi har också två rader med ett långbord framför sig. Ett bra val om man kanske vill äta en charkbricka eller bara vill ha gott om plats att ställa alla popcorn. Stolarna har också drickahållare. Gäller raderna 3 och 8.

 

Standard biofåtölj

Resten av våra platser är mycket sköna biofåtöljer med rejält med benutrymme. Alla platser har drickahållare!

 

Rullstolsplats

Rad 7 som har finfåtöljer har också våra platser för rullstolsbundna. Här kan du välja mellan att sitta i en finfåtölj för ordinarie pris eller sitta kvar i din rullstol. Meddela oss gärna när du har bokat så att vi kan förbereda ditt besök på bästa sätt!

 

Välkomna! 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.