Gör din dröm till verklighet!

Vi vill att Folkets hus ska vara en plats där drömmar blir till verklighet. Vi vet att det finns många runt Älmhult som bakar, brygger, syltar, odlar eller lagar mat, men som inte riktigt hittar sitt ställe eller kanske vågar ta steget. Det där steget kan vara rätt stort och vi vill skapa ett slags mellansteg där du kommer och kör din grej, vid allt från ett enstaka tillfälle till kanske någon gång i veckan.

 

I samband med vår stora ombyggnad under 2020 kom vi på den här idén och har tillsammans med Jordbruksverket och EU-programmet Leader Linné möjliggjort en utveckling av vårt kök och miljön i foajén. Vår vision är att Folkets hus blir en plats där drömmar blir till verklighet, men för att vår vision ska bli verklig behöver vi dina drömmar och att du vill ta steget tillsammans med oss. Kontakta vår föreståndare Anna Liljedahl för att spåna vidare!

loggor

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.