Föreningarnas hus

Vi är föreningarnas hus och ser gärna att föreningarna i Älmhult med omnejd kör sina kulturarrangemang och större möten hos oss. Vi kan ordna allt från fika till trerätters middag för att göra ert arrangemang till succé. Vill ni köra ett snabbt möte i faojén så har vi även timpriser för uthyrning. Om ni planerar ett större arrangemang som kräver några dagars byggande så är det så finurligt att man kan bygga på scenen på dagtid och sedan rulla ner filmduken och ändå köra bio på kvällen. Det innebär att vi erbjuder en lite billigare hyra för planeringsdagar där ni kan ha full tillgång till salongen fram till kl 17.

 

I Folkets hus finns också Kulturskolan och ABF. Folkets hus har ett nära samarbete med ABF som har mindre mötesrum och en fin replokal. Vi gör också kulturarrangemang tillsammans! Har du ett band, ett mindre möte eller en studiecirkel som behöver lokal så rekommenderar vi dig att kontakta ABF Kronoberg. 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.