Lunchbio och middagsbio

Du äter till filmen och väljer mat i ett paket när du bokar biljett. 

 

Delibricka med massor av godsaker

Lokala delikatesser från bland annat Per i Viken och Räven och osten.  För att du ska stå dig har vi förstärkt med krossade potatisar, caprese, Folkan-bakat surdegsbröd och fröknäcke.  

 

Krämig pasta med ryggbiff

Ryggbiff, champinjoner, ruccola och dijon

 

Quinoa-kroketter

Krispiga på utsidan, krämiga på insidan. Serveras med maché, rostad paprika, syrad rödlök, vitlöksmajo och rostade solroskärnor. Vegetarisk.

 

Trerätters vid privat middag

 

Förrätt
Delibricka med lokala delikatesser från bland annat Per i Viken och Räven & Osten. Tillbehör bestående av rostade tomater Folkanbakat surdegsbröd.

 

Varmrätt, välj mellan:

  • Quinoakroketter
  • Fishtaco med mango- & avokadosalsa, limemajonnäs & koriander
  • Krämig pasta med ryggbiff, smak av dijon

Dessert

Brownie med kolacrunch

 

Pris 3-rätters: 350 kr.

 

Barnmeny upp till 12 år

Samma som vuxna med något mindre portion på huvudrätten med möjlighet att välja glass om de så önskar. 175 kr.

 

För de minsta

Klart de minsta ska ha nåt de gillar de med! Vi föreslår popcorn till förrätt, varm korv till huvudrätt och glass till efterrätt. 120 kr.

Beställ mat

När du köpt en biljett till ett evenemang där det finns möjlighet att beställa mat till går det normalt ut ett meddelande om detta via epost. Om du har köpt biljett men ändå inte fått ett mail går det att beställa mat via knappen. Du måste då ange bokningsnumret som du fått när du köpte biljett.

 

Beställ mat här

 

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.