4.png

Det finns olika sätt att få ha Folkan för sig själv. Här listar vi fyra sätt, men vi är öppna för andra idéer - hör av dig till info@folketshusalmhult.se så får vi det att hända! 

 

Privat karaoke med middag

Minimumantal: 8 personer. Priser inkl moms

 

Nu kan ni ha Folkans nya karaoke i foajén helt för er själva! Vi kan erbjuda detta alla kvällar när vi har biovisning kl 19. Kvällen inleds med middag som startar kl 19 och ni beställer mat från vår ordinarie meny. Det kan då finnas andra gäster i restaurangen. Efter att filmen är slut så har ni foajén helt för er själva i två timmar. Ni har full service i baren med privat bartender som är redo att blanda drinkar eller sälja Loka.  

 

Pris: 3 000 kr inkl 2 timmar karaoke plus mat och dryck. Extra timme: 2 500 kr per timme senast till midnatt.


Vi kan också arrangera karaokefest för större sällskap eller i samband med er konferens där ni har Folkan helt för er själva, kontakta oss för offert på info@folketshusalmhult.se

 

Konferera på Folkan!

Obs konferenspriser är angivna exklusive moms

 

Vi välkomnar gärna grupper som vill ha sin konferens eller möte hos oss. Prislista finns här men kontakta oss för speciallösningar så kommer vi fram till något bra tillsammans. info@folketshusalmhult.se 

  • Halvdag: 7500 kr plus mat. Prisexempel mat: fm fika/frukostmacka och lunch 250 kr per person. Exkl moms.
  • Heldag: 10 000 kr plus mat 295/ pers (fm fika/frukostmacka, lunch & em fika). Exkl moms.
  • Heldag+ kväll - Vill ni även stanna kvar på Folkan för AW går det alldeles utmärkt, kontakta oss för offert på info@folketshusalmhult.se!

Enkel teknik ingår, projektor, mikrofoner i biosalong och/eller foajé.

 

Privat bio

Privat bio, jukebox-bio - kalla det vad du vill! På måndag- och tisdagkvällar kan du boka hela biosalongen och visa film för ett privat sällskap. Baren är öppen bara för er! Vill ni äta innan eller under filmen så löser vi det, förbokning krävs. Med god framförhållning kan vi även boka andra veckodagar.

 

Bioaktuella filmer (Obs! Boka i god tid! )

Vi kan visa alla bio-aktuella filmer.
Pris: 5000 kr lokalhyra plus 100 kr per person. Inkl moms.


Klassiker

Vi har licens att visa många klassiker för privata sällskap - kolla titlar med oss.

Pris: 5000 kr lokalhyra + 50 kr per person. Inkl moms.


Vill ni äta innan eller under filmen så gäller vår vanliga meny och priser. Behöver förbokas. 


För bokning, kontakta oss på info@folketshusalmhult.se

 

Fest på Folkan

Du kan också abbonera Folkan för en trevlig fest! Ofta har vi tillgängligt på lördagar. Vi tar emot sällskap på minst 20 personer.

 

Pris: 5 000 kr  i lokalhyra plus matpaket. Prisexempel på mat: Förrätt, varmrättsbuffé och efterrätt - 395 kr per person. Priser inkl moms. Dryck tillkommer. 

 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.