Foto: Henrik Palmberg

Årets jazzklubb!

Vi är otroligt glada och stolta att efter vår stora satsning på kvalitativa musik redan efter ett år har fått den nationella utmärkelsen årets jazzklubb! Från april 2021 - när man endast fick vara 8 i publiken till slutet av 2021 genomförde vi inte mindre än 30 konserter med professionella musiker från hela landet och utlandet. Kronan på verket var förstås premiären av festivalen Älmhult Music&Art som bland annat gästades av  bland annat den internationella storstjärnan Danilo Perez tillsammans med Bohuslän Big Band.

 

Motiveringen lyder:

I en tid då många tvingats ställa in har de startat upp. Den nya jazzklubben har satsat på kvalitet rakt igenom - från bokningar till konsertlokal, loger, ljud och ljus. Initiativet älskas av såväl publik som av landets främsta jazzmusiker Med storartat engagemang från såväl anställda som ideella krafter skapas en välkomnande atmosfär som lockar en ny jazzpublik till en liten ort. En satsning värd all uppmuntran. Årets Jazzklubb är Älmhult Folkets Hus. 

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.