{{ eventType.name }}
{{ session.f_title }}
{{ session.f_date }} - kl {{ session.f_time }}

Bli medlem i Folkans vänner!

 

öppet i samband med arrangemang
 (1,5 timme innan föreställning)

 

Förboka mat

Serverad bio!

Folkets hus i Älmhult erbjuder något som är närmast unikt utanför storstadsområdena - nämligen serverade föreställningar! Det innebär att du kan äta och ta en öl eller vin innan eller under filmen/konserten. Men valet är ditt! Vill du bara gå på bio så är du förstås lika välkommen! Köket är öppet onsdag till söndag men om du går på bio en tisdag har vi givetvis godis, popcorn och goda snacks att välja på.

 

Om du har bokat biljett till en visning som vi erbjuder servering på kommer du att få ett mail med instruktioner om hur du förbokar din mat. Vill du ha hjälp hör du bara av dig till oss!

 

Max 50 personer per visning 

Numera förväntar vi oss att det sällan blir fullt (50 av 171 pga corona) på våra bio-visningar. Du kan därmed också dyka upp för spontanbio.  Om du vill äta bokar du dock alltid biljett på hemsidan och gör din matbeställning senast dagen innan. Skulle du råka vara lite sen så kan du ringa oss så löser vi det!

 

Utnyttja dina presentkort

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.