Covid 19 nu och framåt

Folkets hus i Älmhult lyder under de flesta fall under ordningslagen vilket innebär att vi får ta emot max 8 besökare. När bara restaurangen är öppen eller om vi har en hyresgäst som lyder under andra restriktioner kan vi ibland ta emot fler. Vi tycker detta är lite konstigt men samtidigt så tar vi smittspridningen på största allvar. Vi har gott om utrymme att hålla avstånd, vi har gott om handsprit och vi har plexiglas mellan oss och gästerna. Vi rullar på så gott det går under dessa omständigheter men är också redo att ta emot fler när restriktionerna lättar. Vi ser framför oss att vi kommer att öppna upp succesivt för att vara helt säkra på att vi kan erbjuda en trygg miljö för våra gäster.

 

För närvarande kör vi med obokade platser men när vi kan öppna för fler så är vi förberedda med nedanstående åtgärder:

  • Vårt bokningssystem blockerar automatiskt två platser i sidled mellan varje sällskap, men också platserna bakom och framför. Det innebär att du oftast kommer ha långt till närmsta gäst även när vi kan öppna för fler.
  • Vi öppnar baren och restaurangen minst 1 timme innan varje föreställning. Bordsbokning gäller och eventull drop in i mån om plats. Efter att foajén är (halv)full hänvisas varje sällskap in i salongen. Självklart är foajén möblerad med trygga avstånd mellan sällskapen.
  • Vi hoppas att den långa tiden som vi samlas till varje arrangemang ska leda till att vi undviker köbildning men om så skulle ske får ni vara beredda att vänta en stund utanför innan ni släpps in. 
  • Vi hanterar inte kontanter.
  • Förstärka hygienåtgärder och gott om handsprit.
  • Helt nytt ventilationssystem i hela Folkets hus.
  • Vid vissa arrangamang kommer vi att ha en extra bar inne i salongen. 
  • Vi förutsätter alla att stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom. Självklart återköper vi alla förbokade biljetter när någon känner sig krasslig. Ring och avboka er biljett så att vi kan sälja den till någon annan. Pengarna återbetalas genom klarna.


    Välkomna!

OK

Vi använder cookies för att ge dig access till funktioner som gör det enklare att använda webbplatsen. Genom att fortsätta godkänner du att vi använder cookies.